Εγκριτική Απόφαση υπ'αριθμ. 873/2009

greece  uk

Καταγγελίες

 

 

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απαράδεκτη, παράνομη και ειδεχθή δολοφονία σκύλου, με απαγχονισμό! Ο σκύλος αυτός ήταν η μόνιμη συντρόφια ατόμου με ειδικές ανάγκες το οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο!
Ο σκύλος ευρέθη στον ποταμό στην περιοχή Κόκκαλη της Λέρου στις 24/02/2011 το βράδυ από περιοίκους.
Ντροπή και αίσχος!!!
Υπονομεύεται και απειλείται η αξιοπρέπεια όλων μας!!! Στιγματίζεται το νησί μας και ο πολιτισμός μας!!!
Καταδικάστε όλοι οι πολιτισμένοι και ευαίσθητοι άνθρωποι την πράξη αυτή!
Το Σωματείο μας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης.


 

Καταγγέλλουμε την δολοφονική και παράνομη δράση ατόμων, με άρρωστη και διεστραμμένη ψυχοσύνθεση, τα οποία από την Τετάρτη 26/01/2011 και για δύο εβδομάδες, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 28/01/2011 στο Λακκί, σκορπούν το θάνατο στη Λέρο, δηλητηριάζοντας δεκάδες οικόσιτα και άλλα ανυπεράσπιστα ζωάκια, αθώα πλάσματα που μας συντροφεύουν στη ζωή μας. Η πράξη αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον Νόμο. Το Σωματείο μας επικήρυξε το δράστη με την αμοιβή των 1000 Ευρώ.


 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και νοσηρή πράξη μαζικής δηλητηρίασης πολλών γατιών, οικόσιτων και αδέσποτων στην περιοχή Χριστός της Λέρου, το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Ιουλίου 2010. Η πράξη αυτή αποτελεί ντροπή για το νησί μας και στιγματίζει με τα πιο μελανά χρώματα την αξιοπρέπειά μας και τον πολιτισμό μας. Η Δηλητηρίαση αποτελεί πράξη:
Παράνομη και Ανήθικη!
Τιμωρείται από τον Νόμο.


 

Καταγγέλλουμε τη δηλητηρίαση των γατιών της κας Μούγκρου Ειρήνης εντός του προαύλιου χώρου της οικίας της στα Άλιντα Λέρου το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου. Η Δηλητηρίαση αποτελεί πράξη:
Παράνομη και Ανήθικη!
Τιμωρείται από τον Νόμο.


 

Καταγγέλλουμε το έγκλημα της θανάτωσης με τον φρικτό τρόπο της δηλητηρίασης τριών από τα τέσσερα σκυλιά στην ΥΝΤΕΛ Λέρου τον Σεπτέμβρη 2009. Η Δηλητηρίαση αποτελεί πράξη:
Παράνομη και Ανήθικη!
Τιμωρείται από τον Νόμο.


 


 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ALPHA BANK
IBAN: GR45 0140 6430 7480 0200 2000 556
BIC: CRBAGRAA