Εγκριτική Απόφαση υπ'αριθμ. 873/2009

greece  uk

Υιοθεσίες - επιτυχείς ιστορίες!

 

 

Η Μπρίζα βρέθηκε πεινασμένη, διψασμένη και άρρωστη, όταν ήταν κουτάβι. Το Σωματείο μας τις έδωσε όλες τις κτηνιατρικές φροντίδες και θεραπείες που χρειαζόταν. Εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και αργότερα στειρώθηκε, ενώ υιοθετήθηκε από τη φίλη μας Γεωργία η οποία την λατρεύει. Ζει υγιής και ευτυχισμένη με πολλή-πολλή αγάπη.


 

Ο Τσάρλυ γεννήθηκε στη Λέρο από μητέρα με σπίτι!!! Καθώς όμως οι φίλοι μας Elizabeth και Harald ήταν στη Λέρο για διακοπές και αναζητούσαν να υιοθετήσουν ένα κουτάβι από τη Λέρο, τον γνώρισαν και τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Τον υιοθέτησαν με την μεσολάβηση μελών του σωματείου μας και μετά από όλες τις κτηνιατρικές φροντίδες και τις νόμιμες διατυπώσεις, ταξίδεψε και ζει ευτυχισμένος στη Γερμανία!!!


 

Η Νέλλη αδελφή του Τσάρλυ είχε την ίδια ιστορία και όπως αυτή χαριτωμένη και πολύ όμορφη, υιοθετήθηκε από πολύ καλούς φίλους του σωματείου μας στη Γερμανία!!! Ζει υγιής κι ευτυχισμένη με την νέα οικογένειά της!!!


 

Η Ίγκυ βρέθηκε μαζί με την αδελφούλα της, μέσα σε πλαστική σακούλα δίπλα σε ένα κάδο, όταν ήταν 45 ημερών! Το Σωματείο μαε τους έδωσε όλες τις πρώτες βοήθειες, την κτηνιατρική φροντίδα, τις θεραπείες και τους εμβολιασμούς. Οι δύο αδελφές έγιναν διάσημες μέσα από την ιστοσελίδα μας. Η Ίγκυ υιοθετήθηκε από τον φίλο μας τον Γιάννη και την οικογένειά του. Ζει μαζί τους για να τους δίνει αγάπη και ευτυχία, ενώ αυτοί αισθάνονται πολύ τυχεροί, που έχουν ένα πλάσμα σαν αυτήν!!!


 

Η Άντζυ αδελφή της Ίγκυ, είχε την ίδια ιστορία. Είχε και αυτή όλες τις απαραίτητες φροντίδες, θεραπείες και εμβολιασμούς από το Σωματείο μας. Η Άντζυ υιοθετήθηκε από τον φίλο μας Στάθη και την σύντροφό του, για να ζήσει υγιής κι ευτυχισμένη, δίνοντας τους χαρά και αγάπη!!!


[1/25]

 


 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ALPHA BANK
IBAN: GR45 0140 6430 7480 0200 2000 556
BIC: CRBAGRAA